Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Bridgerton Seizoen 4: Alle details over de cast, de releasedatum en het nieuwe plot.

Bridgerton Seizoen 4: Alle details over de cast, de releasedatum en het nieuwe plot.
© thenews2.com / Depositphotos.com

 

De wereld van de Londense high society staat op het punt een comeback te maken met het langverwachte seizoen 4 van The Bridgerton Chronicle. Na het fenomenale succes van de eerste drie seizoenen en de Queen Charlotte spin-off, barsten de fans van de serie geproduceerd door Shonda Rhimes nu al van de verwachtingen. De serie, gebaseerd op de romans van Julia Quinn, dompelt kijkers opnieuw onder in de amoureuze intriges en goedbewaarde geheimen van de 19e-eeuwse aristocratie. Hier is alles wat we tot nu toe weten over het nieuwe seizoen.

 

Wat er in seizoen 3 is gebeurd (Waarschuwing: spoilers)


Het derde seizoen van Bridgerton werd gekenmerkt door de romance tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Als jeugdvrienden nam hun relatie een wending toen Colin zich bewust werd van zijn gevoelens voor Penelope. De onthulling van Penelope's dubbelrol als Lady Whistledown deed hun relatie echter bijna in duigen vallen.

Ondanks dit verwoestende geheim steunde Colin uiteindelijk Penelope in haar keuze om haar identiteit te onthullen aan de hogere kringen, waaronder koningin Charlotte. Het seizoen eindigde met een gelukkige noot, met het huwelijk van Colin en Penelope en de geboorte van hun kind.

Wanneer is seizoen 4 beschikbaar?


Fans moeten nog even geduld hebben, want Bridgerton seizoen 4 wordt pas in 2026 uitgezonden. Het filmen van het nieuwe seizoen is net begonnen, zoals Netflix op zijn sociale netwerken heeft aangekondigd. Showrunner Jess Brownell, die de leiding had over seizoen 3, legde uit dat het filmproces wel acht maanden kan duren, gevolgd door een lange postproductiefase.

Wat is het verhaal van seizoen 4?


Bridgerton seizoen 4 draait om Benedict Bridgerton (Luke Thompson) en is gebaseerd op het boek An Offer From A Gentleman van Julia Quinn. Het plot volgt Benedict's romance met Sophie Beckett, een jonge vrouw met een lage sociale status. Sophie, de buitenechtelijke dochter van een Lord, leeft onder de tirannie van haar stiefmoeder totdat ze naar een gemaskerd bal gaat, waar haar oog op Benedict valt. Het verhaal doet denken aan Assepoester, met een magische ontmoeting gevolgd door een tragische scheiding. Pas twee jaar later ontmoet Benedict Sophie weer en de romantische spanning tussen hen zal de kijkers zeker boeien.

Nieuwe personages: Wie is Sophie Beckett?


In het nieuwe seizoen wordt Sophie Beckett gespeeld door actrice Yerin Ha, bekend van haar rol in de serie Halo. Anders dan in de romans zal Sophie echter van Koreaanse afkomst zijn en zal haar personage Sophie Baek gaan heten. Deze verandering is ingevoerd om het erfgoed van de actrice te weerspiegelen en een nieuwe dimensie aan de serie toe te voegen.

Naast Sophie zullen ook andere nieuwe personages hun opwachting maken, waaronder Sophies wrede stiefmoeder Lady Araminta Gun, gespeeld door Katie Leung (Harry Potter), evenals haar stiefzussen Rosamund Li (Michelle Mao) en Posy Li (Isabella Wei).

Terugkeer van de hoofdpersonages


Naast Luke Thompson als Benedict, wordt verwacht dat de meerderheid van de hoofdpersonages terugkeert. Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton) en Nicola Coughlan (Penelope Featherington) zullen allemaal aanwezig zijn. Simone Ashley zal ook haar rol als Kate Sharma hernemen.

Het is nog niet bevestigd of Phoebe Dynevor, die Daphne speelde in het eerste seizoen, zal verschijnen. Hoewel haar personage afstand heeft genomen sinds het einde van seizoen 2, is een korte verschijning niet uitgesloten.

Wat kun je verwachten in Bridgerton seizoen 4


Het vierde seizoen van Bridgerton belooft een mix te worden van romantische intriges en nieuwe uitdagingen voor de personages. Met de introductie van Sophie en de focus op Benedict, moet dit seizoen fans van de originele romans kunnen bekoren. In de tussentijd zijn de eerste drie seizoenen en de spin-off serie Queen Charlotte beschikbaar op Netflix.

Houd de aankondigingen van het platform in de gaten voor de laatste updates over dit aankomende seizoen!

Verwante artikels

Miss Nicaragua zegeviert bij Miss Universe 2023

Miss Nicaragua zegeviert bij Miss Universe 2023

De 2023 editie van de Miss Universe verkiezing, die op 18 november plaatsvond in El Salvador, zal de geschiedenis ingaan als het resultaat van een revolutionaire gebeurtenis.

Lees meer

De Golden Globes 2024: een nacht vol prijzen

De Golden Globes 2024: een nacht vol prijzen

Dompel jezelf onder in de wereld van de Golden Globes. Ontdek de grote winnaars van de avond en ontdek de diversiteit en uitmuntendheid van de hedendaagse film en televisie. Dit artikel biedt een diepgaande blik op een van de meest prestigieuze avonden va

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:35 Flodder in Amerika! Film - 2:15 - Nederland - 1992 Tv-programma VTM4
Series deze avond
20:05 Familie Dramatische komedie - 0:35 - België Tv-programma VTM
20:20 Thuis Dramatische komedie - 0:30 - België Tv-programma EEN
20:35 RFDS Drama - 1:00 - Australië Tv-programma VIJF
20:35 Red Light Drama - 1:05 - België Tv-programma VTM3
23:35 Condor Thriller - 1:00 - Verenigde Staten Tv-programma VTM3
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Gert Debat - 1:15 - België Tv-programma VIER
20:35 De Afspraak Informatief - 0:45 - België Tv-programma CANVAS
20:40 Kotmadam Sarafian Ontspanning - 1:10 - België Tv-programma VTM
20:50 40 jaar reilen en Heylen Reportage - 0:50 - België Tv-programma EEN
21:15 Axel in Amerika Documentaire - 1:05 - België Tv-programma VIER
21:20 Willy's boot Reportage - 0:50 - België Tv-programma CANVAS
22:50 Inside the Force: 24/7 Ontspanning - 1:00 - Engeland Tv-programma VTM4

Reclame