Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Emily in Paris Seizoen 4: Alles wat je moet weten!

Emily in Paris Seizoen 4: Alles wat je moet weten!
© imagepressagency / Depositphotos.com

 

Netflix' vlaggenschipserie Emily in Paris keert terug met het vierde seizoen en fans kunnen veel wendingen verwachten. Hier is alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen, waarvan het eerste deel vanaf 15 augustus 2024 beschikbaar is en het tweede vanaf 12 september 2024.

 

Een complexe driehoeksverhouding

In dit nieuwe seizoen bevindt heldin Emily, gespeeld door Lily Collins, zich opnieuw in het hart van een driehoeksverhouding. Na de scheiding van Gabriel en Camille ontstaat er een opening voor een romance tussen Emily en Gabriel. Het personage blijft echter ook gehecht aan Alfie, een andere huwelijkskandidaat die haar gevoelens blijft prikkelen. De onlangs onthulde trailer belooft een aantal intense en emotionele momenten als Emily haar gevoelens voor beide mannen op de proef stelt.

 

Een nieuwe bestemming: Rome en Megeve

Voor het eerst zal Emily in Paris de grenzen van Parijs overschrijden. Tijdens het Tudum-evenement in juni 2023 onthulde Lily Collins dat seizoen 4 kijkers meeneemt naar Rome. Emily zal de Italiaanse cultuur en het Italiaanse eten ontdekken en fans een nieuwe kant van de heldin laten zien in een schilderachtige omgeving. Naast Rome zal de serie ook een tussenstop maken in Megève, een beroemd Frans skioord, wat een winters tintje aan de plot geeft.

 

De eerste afleveringen: Wat we weten

Net als de vorige seizoenen zal seizoen 4 naar verwachting tien afleveringen bevatten. Het filmen, oorspronkelijk gepland voor 2023, is uitgesteld vanwege de staking van schrijvers en acteurs in Hollywood. Deze tegenslag had gevolgen voor veel producties, maar het filmen kon uiteindelijk begin 2024 beginnen.

 

Een veelbelovend en emotioneel seizoen

De acteurs van de serie hebben het nieuwe seizoen in drie woorden beschreven: "kwetsbaar", "chaotisch" en "wraak". Deze woorden suggereren een seizoen rijk aan emotie, waarin de personages persoonlijke en professionele uitdagingen zullen aangaan. De serie, vaak bekritiseerd om zijn clichés, lijkt nieuwe aspecten van het leven van Emily en haar vrienden te gaan verkennen, waardoor het plot meer diepte krijgt.

Seizoen 4 van Emily in Paris belooft een boeiend avontuur te worden, met betoverende omgevingen en complexe liefdesverhalen. Fans kunnen verwachten dat Emily zich verder ontwikkelt en nieuwe uitdagingen aangaat, terwijl ze een kleurrijke en stijlvolle kijk blijft houden op het leven in Parijs en daarbuiten. Mis de terugkeer van deze hitserie op Netflix niet vanaf 15 augustus 2024.

Verwante artikels

VOD-releases die u niet mag missen in december

VOD-releases die u niet mag missen in december

Ontdek onze selectie van de beste VOD releases van de maand! Van spannende actie tot intens drama, ontdek de must-see films en series die beschikbaar zijn op verschillende VOD platforms.

Lees meer

Top 10 meest verwachte series in 2024

Top 10 meest verwachte series in 2024

Ontdek de Top 10 van meest verwachte tv-series van 2024, met een boeiend scala aan genres, van episch sciencefiction- en fantasy-avontuur tot historisch drama.

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:35 John Wick: Chapter 2 Actie - 2:20 - Verenigde Staten - 2017 Tv-programma VTM3
20:35 Unbroken Biografisch - 2:25 - Verenigde Staten - 2014 Tv-programma VTM4
22:55 Assault on Precinct 13 Drama - 2:00 - Frankrijk - 2005 Tv-programma VTM3
Series deze avond
20:05 Familie Dramatische komedie - 0:35 - België Tv-programma VTM
20:35 Big Sky Misdaad - 0:50 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
21:45 Dertigers Drama - 0:30 - België Tv-programma EEN
23:00 Clarice Misdaad - 0:55 - Verenigde Staten Tv-programma VTM4
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Gert Debat - 1:15 - België Tv-programma VIER
20:35 De Afspraak Informatief - 0:45 - België Tv-programma CANVAS
20:40 Camping Coppens Ontspanning - 1:10 - België Tv-programma VTM
20:55 Enquêtebureau Ontspanning - 0:50 - België Tv-programma EEN
21:15 Het Parket Ontspanning - 1:00 - België Tv-programma VIER
21:20 Voorgoed verpest? Documentaire - 0:55 - België - 2024 Tv-programma CANVAS
23:50 Call the Bailiffs: Time to Pay Up Ontspanning - 1:00 - Engeland Tv-programma VTM2
Sport

Reclame