Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

VOD / Streaming releases in oktober 2024

VOD / Streaming releases in oktober 2024

© ymgerman / Depositphotos.com

 

Deze oktober hebben de streamingplatforms een aantal geweldige verrassingen voor ons in petto, met spannende nieuwe releases en toevoegingen aan de must-see klassiekers. Of je nu fan bent van psychologische thrillers, horrorfilms of liever meesterwerken herontdekt, Netflix, Prime Video en Disney+ hebben alles wat je nodig hebt. Van langverwachte vervolgen tot gedurfde primeurs, duik deze maand in onze selectie van must-see VOD-releases. Maak de popcorn klaar en maak het jezelf gemakkelijk, er is voor elk wat wils!

Op Netflix

 

4 OKTOBER: PLATFORM 2

Na het fenomenale succes van het eerste deel tijdens de lock-up, keert Galder Gaztelu-Urrutia terug met The Platform 2, met een ijzingwekkend nieuw verhaal. In dit tweede opus spelen Milena Smit (Madres Paralelas) en Hovik Keuchkerian (La Casa de Papel) de hoofdrollen. Terwijl een mysterieuze leider zijn wet oplegt aan het platform, moet een nieuwe bewoner meedogenloos vechten tegen dit meedogenloze rantsoeneringssysteem. Hoe ver ga je om te overleven als de kleinste fout je lot kan bezegelen?

18 OKTOBER: EEN VROUW OP HET SPEL

Anna Kendrick stapt voor het eerst achter de camera met A Woman at Stake, een film geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Kendrick speelt een debuterende actrice in Los Angeles in de jaren 70, die deelneemt aan een aflevering van “The Dating Game”. Wat ze niet weet is dat ze op het punt staat een seriemoordenaar te ontmoeten die al jaren op vrije voeten is. Naast Anna Kendrick bestaat de cast uit Daniel Zovatto, Tony Hale en Nicolette Robinson.

Toevoegingen aan de catalogus

  • 1 oktober: Everything Everywhere All At Once, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Mummy
  • 7 oktober: Interstellar
  • 18 oktober: Scream en Scream 2

Op Prime Video

3 OKTOBER: HOUSE OF SPOILS

Een ambitieuze chef-kok opent haar eerste restaurant op een afgelegen landgoed. Terwijl ze worstelt met chaos in de keuken, een dubieuze investeerder en haar eigen zelftwijfel, wordt ze ook geconfronteerd met de geest van de voormalige eigenaar, die haar inspanningen lijkt te willen saboteren. House of Spoils is een verontrustend kijkje achter de schermen van een spookrestaurant, waar de grenzen tussen het echte en het bovennatuurlijke vervagen.

Toevoegingen aan de catalogus

  • De hele James Bond-franchise
  • Buffy The Vampire Slayer - seizoen 1 t/m 7
  • Drop Dead Diva - seizoen 1 t/m 6

Op Disney+

3 OKTOBER: HOld your breath

In de psychologische thriller Hold Your Breath, geregisseerd door Will Joines en geschreven door Karrie Crouse, speelt Sarah Paulson een jonge moeder in de jaren 1930. Ze zit gevangen in de stofstormen die Oklahoma teisteren. Ze is ervan overtuigd dat een bovennatuurlijke kracht haar familie bedreigt en probeert haar geliefden te beschermen terwijl ze haar eigen angsten onder ogen ziet. Met Amiah Miller en Alona Jane Robbins in de hoofdrollen verkent de film de menselijke angst en kwetsbaarheid in het aangezicht van het onbekende, in een mix van drama en horror.

Oktober biedt een grote verscheidenheid aan content op de belangrijkste VOD-platforms. Met langverwachte vervolgen zoals The Platform 2, psychologische thrillers zoals Hold Your Breath en toevoegingen aan de catalogus van grote klassiekers, hebben film- en seriefans dit najaar genoeg om van te genieten.

Verwante artikels

VOD-releases die u niet mag missen in december

VOD-releases die u niet mag missen in december

Ontdek onze selectie van de beste VOD releases van de maand! Van spannende actie tot intens drama, ontdek de must-see films en series die beschikbaar zijn op verschillende VOD platforms.

Lees meer

Top 10 meest verwachte series in 2024

Top 10 meest verwachte series in 2024

Ontdek de Top 10 van meest verwachte tv-series van 2024, met een boeiend scala aan genres, van episch sciencefiction- en fantasy-avontuur tot historisch drama.

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:35 Flodder in Amerika! Film - 2:15 - Nederland - 1992 Tv-programma VTM4
Series deze avond
20:05 Familie Dramatische komedie - 0:35 - België Tv-programma VTM
20:20 Thuis Dramatische komedie - 0:30 - België Tv-programma EEN
20:35 RFDS Drama - 1:00 - Australië Tv-programma VIJF
20:35 Red Light Drama - 1:05 - België Tv-programma VTM3
23:35 Condor Thriller - 1:00 - Verenigde Staten Tv-programma VTM3
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Gert Debat - 1:15 - België Tv-programma VIER
20:35 De Afspraak Informatief - 0:45 - België Tv-programma CANVAS
20:40 Kotmadam Sarafian Ontspanning - 1:10 - België Tv-programma VTM
20:50 40 jaar reilen en Heylen Reportage - 0:50 - België Tv-programma EEN
21:15 Axel in Amerika Documentaire - 1:05 - België Tv-programma VIER
21:20 Willy's boot Reportage - 0:50 - België Tv-programma CANVAS
22:50 Inside the Force: 24/7 Ontspanning - 1:00 - Engeland Tv-programma VTM4

Reclame