Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Wat te doen zonder tv

Wat te doen zonder tv

Vraag je je af wat je kunt doen zonder tv? Soms is het goed om even afstand te nemen van het scherm en activiteiten te doen die het hele gezin verrijken. Als je op zoek bent naar ideeën om je tijd door te brengen zonder tv, ben je hier aan het juiste adres. Ontdek een aantal leuke en leerzame alternatieven dankzij onze partner Spring in’t Veld.

 

1. Activiteiten in de buitenlucht

Naar buiten gaan en genieten van de natuur is een geweldige manier om tijd door te brengen zonder tv. Spring in’t Veld heeft veel ideeën voor buitenactiviteiten. Ga wandelen in het Zoniënwoud of organiseer een picknick in een van de vele Brusselse parken. U kunt ook avonturenparken ontdekken waar uw kinderen zich kunnen vermaken terwijl ze de natuur verkennen.

 

2. Culturele bezoeken

Wat kun je doen zonder tv? Ontdek de culturele rijkdom van uw regio! Interactieve musea zoals het Natuurwetenschappen Museum boeiende tentoonstellingen die jong en oud zullen interesseren. Spring in’t Veld geeft een overzicht van veel kindvriendelijke musea, waar leren een spannend avontuur wordt.

 

3. Creatieve workshops

Stimuleer de creativiteit van je kinderen door deel te nemen aan kunstworkshops. Schilderen, beeldhouwen, knutselen, er is voor elk wat wils. Spring in’t Veld biedt verschillende creatieve workshops waar je kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Het is een geweldig alternatief voor televisie om de manuele en artistieke vaardigheden te ontwikkelen.

 

4. Pret- en recreatieparken

Een dagje naar een pretpark kan een onvergetelijke ervaring zijn voor het hele gezin. Wat kun je doen om plezier te hebben zonder tv? Ga naar plaatsen als Walibi Belgium of Plopsaland, waar je attracties en shows voor alle leeftijden vindt. Kijk op Spring in’t Veld voor de beste pretparken bij jou in de buurt.

 

5. Openlucht bioscoop

Maak van een gewone avond een magische ervaring met een openluchtbioscoop. Verschillende parken in België organiseren filmvoorstellingen voor het hele gezin. Spring in’t Veld kan je helpen plaatsen te vinden waar je kunt genieten van een film onder de sterren. Neem een deken en wat snacks mee en maak je klaar voor een onvergetelijke avond.

 

6. Lokale markten

Een lokale markt bezoeken is een leuke en leerzame activiteit. Ontdek verse producten en ambachten, proef lokale specialiteiten en geniet van de gezellige sfeer. De markt van Flagey is een van de vele aanraders van Spring in’t Veld, perfect voor een gezinsuitstapje.

 

7. Kookles voor het hele gezin

Leer samen koken door deel te nemen aan culinaire workshops. Het is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een geweldige manier om je kinderen nuttige vaardigheden bij te brengen. Spring in’t Veld biedt kindvriendelijke kooklessen aan, waar je kunt experimenteren met nieuwe recepten en je creaties kunt proeven.

 

8. Ontdek de kastelen

België is bezaaid met prachtige kastelen met een rijke geschiedenis. Wat kun je op cultureel gebied doen zonder tv? Bezoek plaatsen als Château de La Hulpe of Kasteel van Gaasbeek. Spring in’t Veld heeft suggesties voor rondleidingen en activiteiten speciaal voor kinderen, waardoor de geschiedenis levendig en interessant wordt.

 

Conclusie

Er is zoveel te doen zonder tv! Dankzij Spring in’t Veld kun je een heleboel activiteiten voor het hele gezin ontdekken, van buitenavonturen en creatieve workshops tot culturele bezoeken en kooklessen. Ga weg van het scherm en haal het meeste uit je vrije tijd met deze stimulerende en leuke ideeën.

Ga voor meer inspiratie en ideeën voor activiteiten naar Spring in’t Veld. Plan je tv-vrije dagen en maak van elk moment een onvergetelijke ervaring.

Met deze suggesties hopen we dat je lonende en leuke alternatieven voor televisie zult vinden. Fijne ontdekkingen en veel plezier!

Lees voor meer informatie over de activiteiten het artikel op Spring in’t Veld.

Verwante artikels

Miss Nicaragua zegeviert bij Miss Universe 2023

Miss Nicaragua zegeviert bij Miss Universe 2023

De 2023 editie van de Miss Universe verkiezing, die op 18 november plaatsvond in El Salvador, zal de geschiedenis ingaan als het resultaat van een revolutionaire gebeurtenis.

Lees meer

De Golden Globes 2024: een nacht vol prijzen

De Golden Globes 2024: een nacht vol prijzen

Dompel jezelf onder in de wereld van de Golden Globes. Ontdek de grote winnaars van de avond en ontdek de diversiteit en uitmuntendheid van de hedendaagse film en televisie. Dit artikel biedt een diepgaande blik op een van de meest prestigieuze avonden va

Lees meer

Reclame

Films deze avond
20:30 Atomic Blonde Thriller - 2:10 - Verenigde Staten - 2017 Tv-programma VTM3
20:35 You Only Live Twice Dramatische komedie - 2:10 - Engeland - 1967 Tv-programma VTM4
23:30 Trapped Film - 7:45 - Duitsland - 2002 Tv-programma VTM2
Series deze avond
20:25 CSI: Vegas Misdaad - 0:50 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
21:15 CSI: Vegas Misdaad - 1:00 - Verenigde Staten Tv-programma VIJF
22:40 9-1-1 Drama - 1:05 - Verenigde Staten Tv-programma VTM3
22:45 Mr. Bean Serie/Feuilleton - 0:35 - Engeland Tv-programma VTM4
Talkshows & ontspanning
20:00 De goudvis Reportage - 0:50 - België Tv-programma EEN
21:00 Axel in Amerika Documentaire - 1:10 - België Tv-programma VIER
21:35 De Verraders: De Ronde Tafel Debat - 0:40 - België Tv-programma VTM
21:40 De Ideale Wereld Magazine - duiding - 0:45 - België Tv-programma EEN
22:10 Topdokters Ontspanning - 1:05 - België Tv-programma VIER
22:15 Alloo bij de Verkeerspolitie Ontspanning - 1:20 - België Tv-programma VTM
22:50 Zillion, the Lost Tapes Documentaire - 0:40 - België - 2023 Tv-programma VTM2
23:00 De popcast Muziek - 0:55 - België Tv-programma CANVAS
Sport

Reclame