Aanmelden Ik heb een account Mijn account creëren
Menu Momenteel op TV
Mis nooit nog wat!
Schrijf u in en stel uw persoonlijke TV Gids samen

Faire l'histoire

L' extrait de viande Liebig, quand l'alimentation devient chimique - Seizoen 1 aflevering 7

Docureeks Historisch (Frankrijk - 2020)

Originele titel: Faire l'histoire

Kijk deze maandag 28 oktober op ARTE om 12:05 naar "Faire l'histoire" geproduceerd in Frankrijk in 2020.

Comment la viande est-elle devenue une denrée ordinaire ? En transformant la chair de boeuf en une matière sirupeuse et énergétique, le chimiste Justus von Liebig a révolutionné l'alimentation de masse. L'historien de la culture européenne Jakob Vogel analyse les aventures de la nourriture industrielle dans la seconde moitié du XIXe siècle, de l'Uruguay à l'Allemagne, et explique comment la mondialisation des circuits alimentaires entre en résonance avec une cuisine populaire faite d'assaisonnements et de condiments
Ik kijk Ik zap

Reclame

Series deze avond
20:05 Familie Dramatische komedie - 0:35 - België Tv-programma VTM
20:15 Thuis Dramatische komedie - 0:30 - België Tv-programma EEN
Talkshows & ontspanning
20:00 De Tafel van Gert Debat - 1:15 - België Tv-programma VIER
20:40 Blind Getrouwd Ontspanning - 1:10 - België Tv-programma VTM
21:15 De Slimste Mens ter Wereld Spel - 1:15 - België Tv-programma VIER
21:35 Ons huis/Nieuw huis Magazine - duiding - 1:00 - België Tv-programma EEN
22:20 De Ideale Wereld Magazine - duiding - 0:40 - België Tv-programma CANVAS
Sport
21:20 Extra Time Voetbal - 1:00 - België Tv-programma CANVAS

Reclame